Spill på sport – en nybegynnerguide for odds og veddemål

Vi ønsker å gi en liten innføring i spill på sport i denne guiden som er rettet mot nybegynnere, når det kommer til betting og oddsspill. Som nybegynner kan markedet med så mange forskjellige spillsteder være både vanskelig og uoversiktlig å navigere i. Vi håper derfor at denne guiden vil være til hjelp for å kunne gi deg som leser en liten kickstart på hva du bør se etter i starten av bettingkarrieren.

Finn et spillested!

Når du navigerer gjennom jungelen av spillsteder, så er det noen elementer du bør være oppmerksom på. Det første er å finne spillstedet som tilbyr spill på sporten som du er interessert i. Dette kan gjøres enten ved å søke via en søkemotor for å se hvilke tilbyder som blir anbefalt, og som tilbyr odds på det du ønsker å spille på. De fleste spillstedene tilbyr spill på populære idrettsarrangement, mens andre spesialiserer seg på sport som ikke er så kjent.

Noe annet som er greit å være oppmerksom på, er å sjekke opp spillstedene ved søk på internett. Dette kan gi et godt innblikk i om spillstedet har fornøyde eller misfornøyde kunder. For som i alle andre servicebransjer, så finnes det god og dårlig service innenfor betting. Det er derfor viktig å gjøre research rundt spillstedet før du bestemmer deg for å registrere deg på siden. For service, oddssetting og utvalg – spiller en stor rolle i det lange løp.

Velkomstbonus, innskudd og uttak.

Når du endelig er kommet så langt at du har funnet spillstedet som tilbyr odds på sporten du ønsker å spille på, og i tillegg har sjekket at spillstedet har godt omdømme – da er det viktig at du videre undersøker om spillstedet har noen velkomstbonus for nye kunder. Velkomstbonus innebærer ofte at første innskudd blir multiplisert x-antall ganger eller at du får gratis bets. Kampanjesiden må sjekkes før registrering så du ikke går glipp av gode tilbud!

I forbindelse med innskudd og uttak for tipping, så støtter de fleste spillstedene elektronisk lommebok som Skrill og Neteller. Det er også mulig å sette inn penger ved hjelp av Paysafe-kort, som kan bli kjøpt hos Narvesen og 7-Eleven. VISA eller Mastercard vil også normalt fungere for innskudd og uttak. Om du er av den mer tålmodige typen, så vil innskudd og uttak til bankkonto også være støttet. Men denne betalingsmetoden vil ta adskillig lengre tid enn de øvrige nevnte betalingsmetodene.

La spillet begynne!

Etter registrering og innskudd er det viktig å gjøre seg kjent med menyene på spillstedet. Normalt så er menyene tydelige og brukervennlig, hvor du først velger sporten du ønsker å tippe på – og deretter får du opp en underkategori hvor du velger hvilke arrangement. For eksempel under kategorien fotball, så finner vi underkategorier som Premier League og Eliteserien. Deretter vil kampene du kan sette penger på bli vist under der igjen – og da er det bare å sette i gang.

Det finnes utallige varianter av spill som du kan sette penger på, når det kommer til de forskjellige sportsbegivenhetene. Du kan for eksempel satse penger på hvor mange cornere du tror det blir i en fotballkamp, eller om Norge slår Danmark i årets Melodi Grand Prix. Når det er sagt, så kan det være tryggest å starte rolig og satse penger på vinneren i sportsbegivenheten, og så gradvis sette penger på de mer alternative spillene etter hvert.

God fornøyelse!

Dette var en liten guide på hva du bør være oppmerksom på når du skal spille på sportspill. Det er både underholdende, og kan med rett kunnskap, være riktig så innbringende. I tillegg gir det også sportsbegivenheten det lille ekstra. En nøytral håndballkamp forblir ikke like nøytral når du har satt penger på bortelaget! Vi håper at denne guiden har gitt deg innsikt i hvordan du kan navigere deg gjennom jungelen av spillesteder, og vi ønsker deg god fornøyelse med bettingen!