Nettbingo blir mer morsomt når du kombinerer det med spilleautomater!

Mange spillere elsker nettbingo, men det er ikke til å legge skjul på at det kan bli litt kjedelig i lengden – spesielt dersom du spiller med en automarkeringsfunksjon som markerer tallene automatisk. Heldigvis finnes det ofte både spilleautomater og chat-funksjoner du kan underholde deg selv med mens du venter på at bingorunden skal bli ferdig. Vi skal her se litt nærmere på spill du kan spille mens du spiller bingo.

Purrfect Candy

Spilleautomaten Purrfect Candy er et mini-spill, og passer perfekt å spille på mens du venter på at bingorunden skal bli ferdig på et nettcasino. Dette spillet har seks hjul og 30 gevinstlinjer fordelt over et rutenett av størrelsen 5 x 6. Få vinnende symbolkombinasjoner av godteri, enten horisontalt eller vertikalt. Hver gang du vinner kan multiplikatoren øke gevinsten din med en faktor på opptil fem.

I dette mini-spillet finnes det også ulike spesialsymboler, som for eksempel et wild-symbol som hjelper deg å oppnå gevinstgivende kombinasjoner. Du kan også aktivere et bonushjul i dette spillet, ved å matche ulike mønstre. I denne bonusfunksjonen kan du vinne både ekstra gevinster og gratisspinn. Kanskje du har dobbel flaks og vinner i både Purrfect Candy og bingorunden samtidig? Du er uansett garantert god underholdning!

Jack’s Jackpot

I dette mini-spillet blir du med under havets overflate, hvor du også kan vinne et hav av gevinster! Spillet har et oppsett med 20 gevinstlinjer, noe som gir deg mange gode muligheter for gevinst. I tillegg fristes du med hele fire jackpoter i dette spillet (noe som ikke er å finne på så mange mini-spill som dette), noe som gjør spillet ekstra spennende og motiverende.

Du kan utløse spillets jackpoter ved å spinne frem tre jackpot-symboler, eller ubåt-symboler. Spillet gir deg ytterligere underholdning ved at du kan vinne ti gratisspinn dersom du spinner frem tre spesialsymboler. Til å være et mini-spill er denne automaten proppfull av god underholdning. Med andre ord – et perfekt tidsfordriv mens du spiller bingo. Spill Jack’s Jackpot og kryss fingrene for at du finner skatten på havbunnen!

Wild One

Dersom du fascineres av Den ville Vesten, bør du absolutt se nærmere på mini-spillet Wild One som byr på dette temaet med en moderne vri. Spillet har nemlig et fargerikt og tegneserie-aktig preg, og er ikke fullt så blodig som filmene du kanskje har sett om Den ville Vesten. På dette spillet finner du fem hjul og 25 gevinstlinjer, og du kan forvente deg et re-spin hver gang du vinner en gevinst.

Med disse morsomme omspinnene får du muligheten til å vinne gevinster på et spinn du teknisk sett ikke har betalt for, noe som er ekstra spennende. Dersom du skulle være heldig og spinne frem en vinnende symbolkombinasjon som inneholder symbolet «Wanted», kan du gjerne slippe jubelen løs – for da multipliseres nemlig gevinsten din med en faktor på tre. Dette gjør at du potensielt kan vinne ganske gode gevinster.

Chat med andre spillere!

På mange bingosider finnes det bingo-rom hvor du kan chatte med andre spillere mens du spiller bingo med automarkeringsfunksjon. Dette gir deg en god mulighet til å være litt sosial med andre mennesker samtidig som du spiller. Hvorfor ikke dele spillerfaringer med hverandre? Kanskje den du chatter med kan komme med noen gode tips til mini-spill du kan teste ut mens du venter? Chat er uansett både underholdende og sosialt!